Les Propietats Saludables de l'Àloe Vera


 Aquest és un resum dels beneficis que l'Àloe Vera pot aportar a diferents tractaments de salut.

1. Excel·lent Hidratant

L'Àloe Vera s'utilitza en diverses cremes hidratants, la qual cosa el converteix en una excel·lent opció per al cuidat de zones de pell resseques o danyades per l'exposició solar excessiva. En Exialoe totes les cremes contenen Àloe Vera.

2. Ajuda contra l'Acne

El gel extret de l'Àloe Vera és un eficaç antiinflamatori, la qual cosa el fa útil per a reduir les reaccions causades per la producció excessiva de greix a la pell. Quan es combina amb sabó, elimina l'excés de greix i ajuda a mantenir la pell neta. Podem començar amb el gel 95%, però tenim altres productes fantàstics per combatre l'acne.

3. Afavoreix la Cicatrització de Ferides

El gel d'Aloe Vera, extret directament de la planta, és antisèptic i promou la cicatrització ràpida de ferides estimulant la circulació sanguínia, regenerant cèl·lules i desinfectant la zona. Aquí també podem utilitzar el gel 95%.

4. Eficaç en Lesions

L'Àloe Vera és un tractament popular per lesions i fins i tot pot ser més eficaç que la medicació convencional en accelerar la curació, com podem comprovar, el gel 95% és eficaç per a moltes coses, essent una de les més importants les lesions. Quan ens queixem, només hem d'aplicar una quantitat abundant directament a la lesió i podem repetir-ho diverses vegades al llarg de les hores següents. Veurem que els seus efectes són sorprenents.

5. Redueix la Placa Dental

S'ha comprovat que l'extracte d'Àloe Vera és tan eficaç com la clorhexidina en la reducció de la placa dental, eliminant certs tipus de bacteris responsables de la seva formació. Tenim una pasta dental a base d'àloe vera tant per adults com per a nens. Si ens agrada canviar de pasta dental, simplement li podem afegir al raspall unes gotes de gel 95%.

6. Potencial contra la Psoriasi Vulgar

Hi ha proves que l'extracte d'Àloe Vera, en determinades quantitats, pot ser útil en el tractament de la psoriasi vulgar sense efectes secundaris perjudicials. Es pot preparar un cataplasma amb gel de la planta per a aquest propòsit. En el nostre cas, una altra vegada el gel 95%, tot i que tenim un producte específic per a això.

7. Ideal per a Massatges

El gel d'Àloe Vera penetra a la pell i alleuja la picor, la qual cosa el converteix en un recurs excel·lent per a massatges relaxants. També tenim altres productes per a massatges que funcionen molt bé.

8. Elimina la Caspa

L'ús de gel d'Àloe Vera al cuir cabellut ajuda a eliminar la pell seca que s'acumula sota el cabell alhora que alleuja la picor associada amb la caspa. Els nostres tractaments anticaspa amb aloe vera són ideals.

9. Remei per a Llavis Secs

L'Àloe Vera és un remei eficaç per a guarir ràpidament els llavis ebrietats a causa de les seves propietats hidratants i cicatritzants. També tenim la vaselina amb àloe vera i el bàlsam labial que són ideals per als llavis.

10. Ajuda en Úlceres Bucals

L'ús d'extracte d'Àloe Vera en úlceres bucals, lesions i aftes accelera la curació sense efectes secundaris i proporciona alleujament analgèsic. Aquí podem utilitzar de nou el gel 95%.

11. Propietats Antioxidants

L'extracte d'Àloe Vera conté polifenols amb propietats antioxidants que ajuden a eliminar radicals lliures i a retardar l'envelliment de la pell. Les nostres cremes específiques per a cada tipus de pell contenen totes Àloe Vera.

12. Millora la Qualitat del Cabell

Les propietats hidratants de l'Àloe Vera ajuden a combatre la sequedat del cabell i a eliminar l'excés de greix, deixant-lo net. Tenim tant xampú líquid com sòlid amb àloe vera que funcionen molt bé.


13. Efecte Laxant

L'aloïna present l'interior de la pell de l'Àloe Vera pot ser útil en el tractament ocasional de l'estrenyiment, però no es recomana el seu consum a llarg termini a causa dels possibles efectes adversos. Per això, tots els productes que tenim estan lliures d'aloïna, així també es poden utilitzar durant l'embaràs.

14. Propietats Antiinflamatòries:

L'Àloe Vera és conegut per la seva capacitat per reduir la inflamació en la pell i en teixits interns, la qual cosa el fa útil en el tractament d'afeccions inflamatòries com l'artritis i la dermatitis.

15. Regula el Sucre en Sang:

S'ha investigat el potencial de l'Àloe Vera per ajudar a estabilitzar els nivells de sucre en sang, la qual cosa pot ser beneficiosa per a les persones amb diabetis tipus 2.

16. Potencial Anticancerigen:

Alguns estudis han suggerit que els compostos de l'Àloe Vera poden tenir propietats anticancerígenes, encara que es necessita més investigació en aquesta àrea.

17. Alleuja el Dolor Muscular:

El gel d'Àloe Vera s'ha utilitzat per alleujar el dolor muscular i articular gràcies a les seves propietats antiinflamatòries i analgèsiques. Disposem d'altres productes com el Gel Fred i l'Artialoe per a aquestes finalitats.

18. Reforça el Sistema Immunitari:

El consum regular de suc d'Àloe Vera s'ha relacionat amb el reforçament del sistema immunitari i la resistència a les infeccions.

19. Promou la Salut del Cuir Cabellut:

A més de combatre la caspa, l'Àloe Vera també pot ajudar a mantenir un cuir cabellut sa i prevenir problemes com la picor i la sequedat.

20. Alleujament de les cremades Solars:

L'Àloe Vera és un remei comú per a les cremades solars, ja que pot alleujar la irritació i la inflamació de la pell després de l'exposició al sol.

En resum, l'Àloe Vera és una planta versàtil amb nombrosos beneficis quan s'aplica sobre la pell, com propietats antiinflamatòries, hidratants, regeneradores i relaxants, sense els efectes secundaris de certs medicaments. També es pot consumir oralment, tot i que mai recomanem substituir les recomanacions mèdiques. Tots els nostres productes són de nutrició i cosmètica i en cap cas són medicaments, però per estar sa, la nostra alimentació i el cuidat extern del nostre cos són fonamentals, com es diu sovint, més val prevenir que curar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada